Vinarija Jarec
bavi se vinogradarstvom već 70 godina. Prve obiteljske vinograde kupio je 1939. gospodin Josip Jarec, nastavio i proširio ga je sin Maksimilijan, a dodatno su ga unaprijedili Josipov unuk Željko i praunuka Željka.
Brižnim dugogodišnjim radom četiriju naraštaja gospodarstvo je naraslo na sadašnjih 9 ha vinograda. Vinogradi se nalaze na padinama gorja povoljnim za uzgoj grožđa visoke kakvoće (180-300 m n. v., položaji zapad i jugozapad). Sve to rezultiralo je kvalitetnim i na tržištu vrlo zapaženim vinima. Proizvodnjom grožđa i vina, kao osnovnom djelatnošću, obitelj Jarec bavi se od 1991. godine.
Vrhunski tehnološko opremljeni podrum ima kapacitet 8 i pol vagona. Za sada je godišnja proizvodnja vina od 4 do 5 vagona. Tržištu su uspješno ponuđena kvalitetna vina: Kraljevina, Graševina, Rajnski rizling i Bijeli pinot te stolno vino Jarec. U cilju poboljšanja usluge, uz podrum je izgrađena kušaona vina za 30 osoba. U ugodnom, opuštajućem okruženju tu se može uživati u kvalitetnim vinima i domaćim suhomesnatim proizvodima.
Obitelj Jarec se, uz predan rad u vinogradu i podrumu, gotovo isto tako predano bavi i sportom – savateom, odnosno francuskim boksom. Nositeljica gospodarstva Željka, nositeljica je i naslova europske prvakinje te svjetske doprvakinje u tom sportu.
Za sportske aktivnosti, pokraj podruma i kušaone vina, uređena je posebna prostorija s boksačkim ringom.
*Slanje upita i rezervacije bez provizije direktno ponuđaču!